Welkom

Welkom bij de Gereformeerde Kerk van Nijkerk, fijn dat u ons weet te vinden. Wij vertellen u graag wat ons bezighoudt. Dat doen we hier op de site, maar u kunt uiteraard ook één van onze kerkdiensten bezoeken.
Wilt u reageren op wat u hier leest, gebruik dan ons reactieformulier. U krijgt bericht terug.

Overdenking

• God kan getuigen dat ik naar u allen verlang met de genegenheid van Christus Jezus. ( Filippenzen 1:8)

Paulus leeft in verbondenheid met Christus. Dat wordt heel voelbaar als hij spreekt over zijn verlangen om de gemeenteleden uit Filippi te zien. Hij is niet bij hen, maar zit in de gevangenis. Hij verlangt naar hen, niet met zijn eigen verlangen, maar met de genegenheid van Christus. De genegenheid, de ontferming, de innerlijke bewogenheid van Christus is in Paulus. God is er getuige van! Hopelijk herken je daar iets van: dat je gevoelens en verlangens en gedachten zozeer zijn aangeraakt door de genade dat je gevoelens en verlangens en gedachten samenvloeien met die van je Heer.

Heer Jezus, laat uw genegenheid in mij zijn, zodat ik met uw innerlijke bewogenheid verlang om er te zijn voor mijn broers en zussen.

lees meditatie op tijdmetjezus.nl >